Announcements
Community Announcement : Welcome to the NEW Cypress Developer Community.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PSoC 4 MCU

DhDa_2432241
Contributor II

Hello,

I have a simple application which does a connectable advertisement. I am using NRF connect app from app store to connect to CYBLE. Here are the steps I do:

1. Scan for the connectable advertisement using NRF connect

2. Connect to CyBle using NRF connect app

3. Press disconnect in the app

4. Scan to see the connectable advertisement again

Steps 1 to 4 works fine when I do twice. The second time, when I press disconnect I see that advertisement is not starting when I do CyBle_GappStartAdvertisement(). The return value of CyBle_GetState() is 2, which is still DISCONNECTED_STATE.

I decided to restart stack after I disconnect, based on the inputs from other posts on this forum. When I do a BLE stack restart, which is calling CyBle_Stop() and CyBle_Start(stackEventHandler), I see that CyBle_GetState() is 4, which is ADVERTISING_STATE. But the Case CYBLE_EVT_GAPP_ADVERTISEMENT_START_STOP, is not getting called.

In short, CyBle_State() is getting changed but the associated callback is not getting triggered. How do I fix this?

Thanks

Dheeraj

0 Likes
1 Reply
himam_31
Employee

Hello Dheeraj,

Can you test with the CySmart PC Tool and check if you can see the device advertising? Have you assigned appropriate stack memory? Have you used the CyBle_ProcessEvents() frequently?

Thanks,

Hima

0 Likes