2 Replies Latest reply on Feb 27, 2016 12:26 AM by userc_20416 Branched to a new discussion.

    BLE Connection Timeout

      Hi.

       

      I am noticing BLE connection problems with the BLE Proximity Reporter application running on ISM43341 hardware with WICED SDK 3.5.1 and LightBlue on iOS 9.2.

       

      Starting WICED v3.5.1

      Platform ISM43341_M4G_L44 initialised

      Started ThreadX v5.6

      Initialising NetX_Duo v5.7_sp2

      Creating Packet pools

      WWD SDIO interface initialised

      WLAN MAC Address : C4:7F:51:80:25:6F

      WLAN Firmware    : wl0: Oct 13 2014 15:25:13 version 6.10.190.51 (r507746) FWID 01-60cadeb3

      00000363 GKI_create_task func=0x8016e29  id=1  name=BTU  stack=0x0  stackSize=6144

      00000370 GKI_create_task func=0x80182a9  id=0  name=HCISU  stack=0x0  stackSize=4096

      Unhandled Bluetooth Management Event: 0x15

      Bluetooth enabled (success)

      Local Bluetooth Address: [43:34:1B:00:1F:AC]

      ---->>> New ADV state: 3

      Waiting for proximity monitor to connect...

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] established.

      ---->>> New ADV state: 0

      Local TX power: 4

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] released.

      ---->>> New ADV state: 3

      Waiting for proximity monitor to connect...

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] established.

      ---->>> New ADV state: 0

      Local TX power: 4

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] released.

      ---->>> New ADV state: 3

      Waiting for proximity monitor to connect...

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] established.

      ---->>> New ADV state: 0

      Local TX power: 4

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] released.

      ---->>> New ADV state: 3

      Waiting for proximity monitor to connect...

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] established.

      ---->>> New ADV state: 0

      Local TX power: 4

      GATT connection to [6E:1C:87:98:71:E9] released.

      ---->>> New ADV state: 3

      Waiting for proximity monitor to connect...

      ---->>> New ADV state: 4

      ---->>> New ADV state: 0

       

      Just wanted to verify if this is a known problem and if there is a workaround.