3 Replies Latest reply on Jun 8, 2020 4:13 AM by WiWi_4702256

    ModusToolBox (not responding) quite frequently

    WiWi_4702256

      When I first start up... It can take up to 5 minutes to respond.

      Also, when I am reading something on community, come back, open,close a file, it hangs...

      Is this happening with others...

       

      ModusToolbox

      Version:  2.1.0

      Build ID: 1905

       

      Windows 7 Pro

      Service Pack 1

      Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU

      E7400 @2.80GHz 2.80GHz

      RAM 8.00GB

      64Bit OS

        • 1. Re: ModusToolBox (not responding) quite frequently
          WiWi_4702256

          I noticed something else too... I upgraded to 3.1.1 PDL and PSoC 4.3 the other day. Now PSoC 4.3 tells me it does not like the firmware release of the KitProg 3. I cant run at the kitProg 3 Version 1.20.x like I used too Now, having updated to kitProg3 using fw-loader and running the programmer, I used to be able to "load from device" That just hangs the programmer now... So now I have to go to Utility and reflash the kit programmer to Version 1.08 or something old like that...

           

          So I powered off the eval kit CY8CKIT-062-WiFi-BT, modustoolbox still hangs but much less hang time, under 30 secs instead of 1-5 mins...

          • 2. Re: ModusToolBox (not responding) quite frequently
            WiWi_4702256

            I just remember that new drivers were loaded when ever PSoC 4.3 and PDL 3.1.1 was loaded. I dont recall which one loaded the drivers but it actually has made me use older kitProg3 driver...

             

            Installed.gif

            • 3. Re: ModusToolBox (not responding) quite frequently
              WiWi_4702256

              Ok, so here is the latest. I also remembered that I had added subversion to my Modustoolbox...

              So I uninstalled the subversion I had installed, Modustoolbox still seemed not right...

              I uninstalled Modustoolbox, rebooted, reinstalled Modustoolbox and it seems to be just fine now.

               

              That leaves me with two questions:

              1. I upgraded to 3.1.1 PDL and PSoC 4.3 the other day. Now PSoC 4.3 tells me it does not like the firmware release of the KitProg 3. I cant run at the kitProg 3 Version 1.20.x like I used too Now, having updated to kitProg3 using fw-loader and running the programmer, I used to be able to "load from device" That just hangs the programmer now... So now I have to go to Utility and reflash the kit programmer to Version 1.08 or something old like that...

              2. What is the recommended subversion to install on Modustoolbox?

               

              So I will post each of those separately.

              William