3 Replies Latest reply on Mar 18, 2020 6:06 AM by GaneshD_41

    PSoC 6 only works correctly 1 time after it has been programmed.

    edra_4513496

      For some reason my PSoC 6 BLE  only operates correctly 1 time after it has been programmed.

      If i was to turn it off then turn it back on it again it won't work as it's supposed to, i would have to reprogram it every time i wanted to use it so it would work correctly.

      any ideas what's wrong?

      Thanks.

        • 1. Re: PSoC 6 only works correctly 1 time after it has been programmed.
          VasanthR_91

          Hello Edwin,

           

          1. Are you using one of our development boards or you custom board ?

          2. What is your application and what exactly is failing ? Is it the complete board functionality or certain features in your design ?

          3. How are you powering the device and how are you programming the device ?

           

          Best Regards,
          Vasanth

          • 2. Re: PSoC 6 only works correctly 1 time after it has been programmed.
            edra_4513496

            Yes, i am using the development board CY8CKIT-062-BLE.

             

            My application for the PSoC is the bring for an autonomous RC car, implementing the Bluetooth function as the initialization for its driving system.

             

            I had the RC car working for several months before but for some reason it no longer works like it used to, I was able to turn off the PSoC, then when i had to turn it back on right away it would work immediately as intended to.

             

            When i initially program the PSoC 6 using PSoC creator all functionality works as they are supposed to, but for some reason when I disconnect power to the PSoC,  and then turn it back on the Bluetooth function that i have no longer responds as it should.

             

            The Bluetooth, when detected is supposed to change LED color depending on alert level selected.

            The PSoc is powered by a battery via External power supply connector.

             

            Thanks,

            Edwin

            • 3. Re: PSoC 6 only works correctly 1 time after it has been programmed.
              GaneshD_41

              Hi Edwin,

               

              To isolate whether the issue lies in board or the application, please program a blinky project on your board and see whether the LED blinks after power off and on.

               

              If the blinky project works fine, please attach a simple project that recreates your issue so that we can test it at our side.

               

              Thanks

              Ganesh