2 Replies Latest reply on Sep 25, 2018 4:32 AM by user_129004250

    ez-usb can't run make

    user_129004250

      I installed FX3 ez-usb today (1.3.4) and began using it.  I was able to open a project (e-con's CX3 evaluation module) and compile it without any problems.

       

      I then created a new empty project and copied their CX3 source code to it.  Upon trying to compile it, I get this error:

       

      13:01:45 **** Incremental Build of configuration Debug for project aj-13-00283 Dual Pi-Spy Camera for aj-02-00279 ****

      make all

      Cannot run program "make" (in directory "D:\Optel\Dual-Camera Firmware\Debug"): CreateProcess error=216, This version of %1 is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information and then contact the software publisher

       

      13:01:45 Build Finished (took 12ms)

       

      I have since done a "repair", an uninstall and reinstall.  Still getting the same error.

       

      Any thoughts?

       

      Thanks,

      Scott

        • 1. Re: ez-usb can't run make
          abga

          Hi Scott,

           

          After creating a new empty project in EZ-USB host you have to set a couple of ARM tool chain, environment variables & Path Variables.

          Have you set it. If not please use the existing project settings.

           

          Thanks & Regards

          Abhinav

          • 2. Re: ez-usb can't run make
            user_129004250

            Hi Abhinav,

             

            Thanks for the reply.  I figured out what went wrong last thing yesterday.  I have a directory named "system" that contains a make.exe from a long time ago.  This is the copy that was running when EZ USB was running it.  It isn't a 64-bit app (they didn't exist when the "bad" make program was written).  Simply deleting it causes EZ USB to report there is no make program available.

             

            From there is did a search for make.exe which is part of the installation, but not in one of the directories that EZ USB adds to the system path.  I had to copy it from it's original location to one of the directories added to the path by the installer.  I picked ..\jre\bin.  Having done this, make now runs.

             

            Thanks for your help.

            Scott