3 Replies Latest reply on Mar 13, 2015 5:16 PM by jim.camp

    Build Failed

    jim.camp

      I have the following output log ending with a "Build Failed".  Please help!  The sequence of events that lead to this were:

         
            
      1. Project onCY8CKIT working great.
      2.     
      3. Shut down PC for mandatory Windows Update.
      4.     
      5. Start PSoC Creator and load project
      6.     
      7. Add LCD to project
      8.     
      9. Build Failed
      10.     
      11. Info: fmk.M0007: Files have been modified outside PSoC Creator. (don't know what file or why it changed)
      12.     
      13. Clean and Rebuild:  Everything recompiles smoothly until end which is identical to next step...
      14.     
      15. Rebuild: Produced log below...
      16.    
         

      --------------- Build Started: 03/13/2015 12:57:25 Project: AD7699master, Configuration: ARM GCC 4.8.4 Debug ---------------
      The code generation step is up to date.
      The compile step is up to date, no work needs to be done.
      arm-none-eabi-ar.exe -rs .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\AD7699master.a .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\cyfitter_cfg.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\LED0.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\CyBootAsmGnu.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\CyDmac.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\CyFlash.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\CyLib.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\cyPm.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\CySpc.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\cyutils.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\Heinrich.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\LED1.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\LED3.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\LED2.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\SW3.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\SW2.o
      arm-none-eabi-ar.exe: creating .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\AD7699master.a
      arm-none-eabi-gcc.exe -Wl,--start-group -o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\AD7699master.elf .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\main.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\cymetadata.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\Cm3Start.o .\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\AD7699master.a "C:\Program Files (x86)\Cypress\PSoC Creator\3.1\PSoC Creator\psoc\content\cycomponentlibrary\CyComponentLibrary.cylib\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug\CyComponentLibrary.a" -mthumb -march=armv7-m -mfix-cortex-m3-ldrd -Wl,-Map,.\CortexM3\ARM_GCC_484\Debug/AD7699master.map -T .\Generated_Source\PSoC5\cm3gcc.ld -g -specs=nano.specs "-u _printf_float" "" -Wl,--gc-sections -Wl,--end-group
      --------------- Build Failed: 03/13/2015 12:57:25 ---------------

        • 1. Re: Build Failed
          user_1377889

          When you follow the "Notice List" tab just besides the "Output" tab you may find a more condensed information about what went wrong. Usually the first errormessage shows the cause.

             

           

             

          Bob

          • 2. Re: Build Failed
            user_1377889

            Are some of your files residing on a network drive? This gave me the same error on rebuild-

               

             

               

            Bob

            • 3. Re: Build Failed
              jim.camp

              Thanks, Bob.  I moving forward now.  I started a new project, copied all the source files, and imported all the custom components.  Worked like a champ.  I wish that clean-and-build accomplished that with one click.  Still not sure why it went wrong, but I saved the old project to look at when I become smarter.  The notice list has no complaints.  No network drive.  Thanks again.