cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Wireless

sylvain_77176
New Contributor II

Hello,

After having read the post "How to Debug CYBT343026EVAL with Modus " I expect that it is possible to use  MiniProg4 to debug a CTBT-343026 eval board. I am in the configuration given below :

1- Modus toolbox Version: 2.2.0 Build ID: 2181

2- debug tool "CY8CKIT-005 MiniProg4 " with the configuration given by "Cypress programmer" :

Info : Connected - MiniProg4 CMSIS-DAP BULK-1F1C15C800287400 FW Version 2.10.878

Info : Selected Device: MP4 BULK-1F1C15C800287400

Info : Could not connect to device: MiniProg4/PSoC 61/62/63

Info : Open On-Chip Debugger 0.10.0+dev-3.0.0.665 (2020-03-20-10:13)

3 - Connected to "CYBT-343026-01" as show in the give the attached picture.

4- I have take project "HAL_PUART" given in the "project example creator"  and change "ENABLE_DEBUG?=1" build all and flash

I am trying to use MiniProg4 for debugging and IDE is  reporting an error (see attached error picture). Does anyone already encounter this problem ?

Thank you in advance for your support

0 Likes
4 Replies
WinstonF_61
Moderator
Moderator

Hi, 

In the connection diagram it looks like you the USB port for the EVAL board connected to a PC. In that case the USB UART on the EVAL board will be connected to the CYBT-343026 via the HCI UART. I looked at 'connection.jpg' and it seems like, you may want to change all switches on the 'SW4 - HCI UART' to 'OFF' to disconnect the on board USB UART, to avoid any signal clashes. 

Let me know if this helps. 

 

Regards

Winston.

 

Regards
Winston
0 Likes
sylvain_77176
New Contributor II

Hello Winston and thank you very mutch for your help ! 

Change all switches on the 'SW4 - HCI UART' to 'OFF' doesn't solve the problem.

I have change the connector to make sur that the default is not from it and the problem is still present. has anyone use MiniProg4 on CYBT-343026-01 ?

Best regards

0 Likes
SheetalJ
Moderator
Moderator

Hi @sylvain_77176 ,

We were able to reproduce this issue on our side. I will update you soon after investigating more on this error. 

0 Likes
sylvain_77176
New Contributor II

Hello,

Thank you very much for your help. Do you think it will take a lot of time to investigate ?

Sorry to rush you but I am on a project with very short milestone.

Regards

0 Likes