cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

WICED Studio Wi-Fi Combo

Anonymous
Not applicable

Hello !

I have problem when starting a https server in softAP mode. The error obtained is TLS connection error. I do not have a TLS server, I use the brcm certificate using "USE_SELF_SIGNED_TLS_CERT". Is there any application example showing the usage of wiced_https_server_start/stop ?

The SDK used is 2.4.1, can I have access to the 3.x SDK?

Thank you !

0 Likes
1 Solution
GregG_16
Employee

Do you have same issue if HTTPS server is run on 443? I doubt there is a difference, but technically this is where it should be run.

View solution in original post

5 Replies
GregG_16
Employee

TLS1.2 support is in next version of SDK.I'll look into your other requests.

0 Likes
GregG_16
Employee

Would it be possible to provide an application snippet that can duplicate this issue?

0 Likes
Anonymous
Not applicable

Hello gangi,

I still have the same problem "Error starting TLS connection" even with the SDK 3.0.

here is a snippet of the code used :

void application_start() {

    wiced_init( );

    wiced_network_up(WICED_AP_INTERFACE, WICED_USE_INTERNAL_DHCP_SERVER, &ap_ip_settings);

    wiced_https_server_start( &ap_http_server, 80, appliance_web_pages, NULL, NULL, WICED_AP_INTERFACE );

}

GregG_16
Employee

Do you have same issue if HTTPS server is run on 443? I doubt there is a difference, but technically this is where it should be run.

View solution in original post

Anonymous
Not applicable

Hello gangi,

The port 443 solved the problem. Thank you for your help

Regards