cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

WICED Studio Wi-Fi Combo

Anonymous
Not applicable

I'm not having any luck launching the debugger. It looked like I had it running for a while, although it never stopped on any of my breakpoints, so I'm not 100% confident.

I'm using a Murata SN8200EVK, and I've selected the following options on the debug configuration dialog:

Main:

   C/C++ Application: build/myApps_myWebServer-SN8200x/Binary/myApps_myWebServer-SN8200x.elf

   Project: Wiced-SDK

   Build configuration: Use Active

   Disable auto build

Debugger:

   GDB Command: C:\Users\gluterman\Documents\WICED\WICED-SDK-2.4.1\Wiced-SDK\Tools\ARM_GNU\bin\Win32\arm-none-eabi-gdb.exe

   Force thread list update on suspend

Startup:

   Halt: add-symbol-file build/eclipse_debug/last_bootloader.elf 0x8000000

   Load symbols: Use project binary

    Run Commands: stepi

Source:

   Default

Common:

   Local file

When I try to run the debugger, I get: Error in final launch sequence

Details include Failed to execute MI command:stepiError message from debugger back end:The program is not being run

Any ideas what I'm doing wrong?

Also, we've had a lot of success using our IAR debugger for ARM in the past. Is it possible to use the IAR debugger with this device/library? Or is Eclipse the only way to go?

Thanks.

0 Likes
Reply
1 Reply
SeyhanA_31
Employee

Hi,

Debugging Murata SN8200EVK works fine for me.

Please change C/C++ Application to "build/eclipse_debug/last_built.elf".

You may also take a look at Creating and/or Editing Debug Configurations as well.

Let me know if you still have issue for debugging.

Thanks,

Seyhan

0 Likes
Reply