cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

USB Superspeed Peripherals

Anonymous
Not applicable

Hi,  I am a new on Cypress FX3. I got a GPIO problem, please help me to solve it.

   

I add the GPIO configuration in "cyfxuvcinmem" example. The configuration was copied from "cyfxgpioapp". I want to initial GPIO , but the "CyU3PGpioSetSimpleConfig" always returns error code "CY_U3P_ERROR_NOT_STARTED". After I tried many methods I got the same result.

   

Attachment is my project. Can you help me to check it ?

   

Thank you.

0 Likes
Reply
2 Replies
Anonymous
Not applicable

 Hi Allen,

   

I have looked at your code. I don't see that you initializing the GPIO module. You need to do that before configuring any GPIO. Please go through the function  "CyFxGpioInit" in "GpioComplexApp" example code.

   

   

/* Init the GPIO module. The GPIO block will be running 

   

     * with a fast clock at SYS_CLK / 2 and slow clock is not

   

     * used. For the DVK, the SYS_CLK is running at 403 MHz.*/

   

    gpioClock.fastClkDiv = 2;

   

    gpioClock.slowClkDiv = 0;

   

    gpioClock.simpleDiv = CY_U3P_GPIO_SIMPLE_DIV_BY_2;

   

    gpioClock.clkSrc = CY_U3P_SYS_CLK;

   

    gpioClock.halfDiv = 0;

   

 

   

    apiRetStatus = CyU3PGpioInit(&gpioClock, NULL);

   

    if (apiRetStatus != 0)

   

    {

   

        /* Error Handling */

   

        CyU3PDebugPrint (4, "CyU3PGpioInit failed, error code = %d\n", apiRetStatus);

   

        CyFxAppErrorHandler(apiRetStatus);

   

    }

   

This piece of code is missing in your project.

   

Thanks,

   

sai krishna.

0 Likes
Reply
Anonymous
Not applicable

Yes, It's working now.

   

Thank you very much for your kindly support.

   

Best regards,

   

Allen

0 Likes
Reply