cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

USB Superspeed Peripherals

RoRu_4703786
New Contributor II

Hello Cypress. I have a cy7c67300 microcontroller. When sending in host->device mode, data is transmitted 0xABCD, and when sending in device->host mode data is received 0xD4C4. With the request code and wValue unchanged. Why doesn't the data match? Help!

P.S. the microcontroller work in standalone mode.ScreenShot_1.pngScreenShot_2.pngScreenShot_3.png

0 Likes
1 Solution
Hemanth
Moderator
Moderator

Hi,

Please download ez-host development kit contents in the below link:

https://www.cypress.com/design/SD1025

(Please note that the development kit is now obsolete but kit contents can be installed on your PC from above)

There is documentation available in the below path after installation:

C:\Cypress\USB\OTG-Host\Docs

Regards,

Hemanth

Hemanth

View solution in original post

0 Likes
3 Replies
Hemanth
Moderator
Moderator

Hi,

I think you are trying to test loopback operation. In that case a firmware which does the same(loopback operation) should be running in the EZ-Host. As of now, EZ-Host is in BIOS mode - where loopback operation is not supported.

Regards,

Hemanth

Hemanth
0 Likes
AnRo_4741551
New Contributor

Hi,

When i can read information with consist operations for program EZ-Host to loopback test.

0 Likes
Hemanth
Moderator
Moderator

Hi,

Please download ez-host development kit contents in the below link:

https://www.cypress.com/design/SD1025

(Please note that the development kit is now obsolete but kit contents can be installed on your PC from above)

There is documentation available in the below path after installation:

C:\Cypress\USB\OTG-Host\Docs

Regards,

Hemanth

Hemanth

View solution in original post

0 Likes