cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PSoC 5, 3 & 1 MCU

SaKu_291986
New Contributor II
        
  •  I created a new project using CY8C29466.
  •     
  • I placed a PGA on ACB00
  •     
  • PGA input is set to AnalogColumn_InputMUX_0
  •     
  • InputMUX is connected to P0[1]
  •     
  • PGA Analog Bus is connected
  •     
  • PGA Gain is 1
  •     
  • PGA Reference is AGND
  •     
  • Buf 0 is connected to Port0[3]
  •     
  • P0[1] is supplied input voltage with a pot 0 - 5V
  •     
  • P0[3] does not follow P0[1] but stays near 0V
  •    
   

Anyone have an idea how to solve this problem?

0 Likes
4 Replies
ETRO_SSN583
Esteemed Contributor

Your settings look something like this -

   

 

   

 

   

   

 

   

And you issued a PGA_1_Start( PGA_1_HIGHPOWER ).

   

 

   

Lastly code looks something like -

   

 

   

#include <m8c.h>        // part specific constants and macros
#include "PSoCAPI.h"    // PSoC API definitions for all User Modules


void main(void)
{
    // M8C_EnableGInt ; // Uncomment this line to enable Global Interrupts
    // Insert your main routine code here.
   
    PGA_1_Start( PGA_1_HIGHPOWER );
    while ( 1 ) {
   
    }
}

   

 

   

Regards, Dana.

0 Likes
ETRO_SSN583
Esteemed Contributor

Looks like forum SW killing me again -

   

 

   

Your settings look like -

   

   

 

   

Your code looks like -

   

#include <m8c.h>        // part specific constants and macros
#include "PSoCAPI.h"    // PSoC API definitions for all User Modules


void main(void)
{
    // M8C_EnableGInt ; // Uncomment this line to enable Global Interrupts
    // Insert your main routine code here.
   
    PGA_1_Start( PGA_1_HIGHPOWER );
    while ( 1 ) {
   
    }
}

   

 

   

Regtards, Dana.

0 Likes
ETRO_SSN583
Esteemed Contributor

Attached.

   

 

   

Regards, Dana.

0 Likes
MeenakshiR_71
Employee

Hello SuperFlanker,

   

 

   

Please Ensure the following steps:

   
        
  1. In global resources window, check "Analog Power" parameter: It can be any setting but "All Off', for your PGA or any analog resource to recieve power.
  2.     
  3. You have to call PGA_Start(POWER) API for enabling power to your PGA.
  4.     
  5. Ensure the Drive mode of P0[1] and P0[3] is set to 'Hi-Z analog'
  6.    
   

It would be better if you can post a screenshot of settings or upload your project for assissting more aptly.

   

 

   

Regards,

   

MSUR

0 Likes