cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PSoC 4 MCU

Anonymous
Not applicable

Hi All,

   

we developed a device using cyble022001-00. And to debug/programming purpose we  use 5 pins they are "vdd, gnd, xres, P0.6 and P0.7".

   

we connect our board to PIONEER KIT through above mentioned pins, but in PSOC creator software we are getting target device as UNKNOWN DEVICE, please help us, Thank You...

0 Likes
Reply
6 Replies
JoMe_264151
Expert II

Welcome in the forum.

   

The connections of the cyble022001-00 module seem to be alright. What pins did you use on your pioneer board? Did you modify anything on the pioneer?

   

 

   

Bob

0 Likes
Reply
Anonymous
Not applicable

No we didn't modify the things in pioneer kit. the pins we used are SWDIO, SWDCLK, RST, GND and VDD.

0 Likes
Reply
Anonymous
Not applicable

We used the pins SWDIO, SWDCLK, RST, GND and VDD of J11 HEADER in PIONEER KIT. And in our board we use the pins SWDIO(P0_6), SWDCLK(P0_7), RST, GND and VDD. Also installed "CY8CKIT042BLEKITSetupOnlyPackage_RevSC". 

0 Likes
Reply
JoMe_264151
Expert II

I cannot see any ambiguities.

   

What's left is

   

Kitprog doesn't work. Check wirh BLE Module

   

Kitprog needs update. Check with PSoC Programmer

   

Wires too long

   

Wires swapped, bad soldering etc... Check triple

   

When all fails, I would suggest you to get in contact with Cypress directly: At top of this page select "Design support -> Create a Support Case" and ask your question. You will be helped by a Cypress engineer.

   

 

   

Bob

0 Likes
Reply
Anonymous
Not applicable

Any luck? I'm stuck up in the same trouble.

0 Likes
Reply
Anonymous
Not applicable

shivarama.d See if you have connected the reset pin of the module to the programmer. Remove any pull-up resistors connected on the reset pin. Just have a decoupling capacitor connected to the reset pin. Try flashing and you will be through.

0 Likes
Reply