cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PSoC 4 MCU

New Contributor II

The BLE component no longer shows up in PSoC Creatore's component catalog, though it did so earlier today.  I have uninstalled and reinstalled PSoC Creator and the BLE component still is not present.  Why?

0 Likes
Reply
1 Solution
New Contributor II

It was not something in an individual project.  It was a bug in PSoC Creator v. 4.2 itself as it was installed on my PC.

The component finally reappeared when I:

1) Uninstalled PSoC Creator v. 4.2

2) Made sure all associated files in my Documents directory were deleted

3) Reinstalled PSoC Creator v. 4.2 choosing complete install instead of typical install

4) Installed all updates.

View solution in original post

0 Likes
Reply
4 Replies
Esteemed Contributor II

Can it be that you changed in Creator the device to one that hasn't got BLE? Or did you open a project that hasn't got BLE capabilities??

Bob

0 Likes
Reply
New Contributor II

No.  The BLE component fails to appear in the component list for any project in PSoC Creator 4.2, including new projects.   The device is always the same, and it has BLE.

0 Likes
Reply
Esteemed Contributor II

Can you please post your complete project so that we all can have a look at all of your settings. To do so, use

Creator->File->Create Workspace Bundle (minimal)

and attach the resulting file.

Bob

0 Likes
Reply
New Contributor II

It was not something in an individual project.  It was a bug in PSoC Creator v. 4.2 itself as it was installed on my PC.

The component finally reappeared when I:

1) Uninstalled PSoC Creator v. 4.2

2) Made sure all associated files in my Documents directory were deleted

3) Reinstalled PSoC Creator v. 4.2 choosing complete install instead of typical install

4) Installed all updates.

View solution in original post

0 Likes
Reply