cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ModusToolbox Bluetooth SDK

wizzbert
New Contributor

While trying to build the "empty_project", I get a build error that it can not link to the elf file. Build output is attached. 

It is not building the elf file for the empty project.  I have no idea why or even where to check the specification that it build the elf file.

I compared the empty project to the "Hello_senor" project. Makefile, and all settings look similar (save directory changes). 

 

 

 

0 Likes
1 Solution
DheerajPK_41
Moderator
Moderator

Hi,

I couldn't reproduce this error. 

In my system, I have Modustoolbox 2.2 with 2.2.1 patch. I created a workspace, Clicked on "New Application", selected CYW920719B2Q40EVB-01 platform and selected empty BTSDK application. After creating this application, I clicked on the build option and it simply worked (compiled) for me without any issue.  I hope you have also done the same steps.

 

I would like to know few things:-

  • Do you have multiple versions of modustoolbox (v2.2 and previous as well) installed in your system.
  • May I know which BTSDK version are you using? (Check  the "version.xml" in empty BTSDK application which is imported and also in "mtb_shared\wiced_btsdk\dev-kit\bsp\TARGET_CYW920719B2Q40EVB-01\release-v2.x.x\version.xml") 
  • Please try to create a new fresh workspace using the latest Modustoolbox 2.2 and import the empty BTSDK app once again as I mentioned above (Click on "New Application" from "quick Panel" menu). Also, please Clean and Build the application.
  • Did you try to install the latest Modustoolbox 2.2.1 patch? If not please install it.

 

Could you please .zip your empty BTSDK application and share it with us? We will try to reproduce the issue with the same app in our systems.

 

Thanks,

-Dheeraj

View solution in original post

0 Likes
6 Replies
wizzbert
New Contributor

Sorry, this is for CYW920719B2Q40EVB-01, using ModusToolbox 2.2

0 Likes
DheerajPK_41
Moderator
Moderator

Hi,

 

May I know whether you are using the Modustoolbox IDE for building the Hello_senor project or using the command line?

I tried to compile the project it was successfully. May I know the exact steps to you proceeded to reproduce the error? Please try to clean and build again the project with the right target name on the application makefile. 

Thanks,

-Dheeraj

0 Likes
wizzbert
New Contributor

Sure. I am using the IDE.

But as I said, the hello_sensor builds, the EMPTY project does not build.

0 Likes
DheerajPK_41
Moderator
Moderator

Hi,

I couldn't reproduce this error. 

In my system, I have Modustoolbox 2.2 with 2.2.1 patch. I created a workspace, Clicked on "New Application", selected CYW920719B2Q40EVB-01 platform and selected empty BTSDK application. After creating this application, I clicked on the build option and it simply worked (compiled) for me without any issue.  I hope you have also done the same steps.

 

I would like to know few things:-

  • Do you have multiple versions of modustoolbox (v2.2 and previous as well) installed in your system.
  • May I know which BTSDK version are you using? (Check  the "version.xml" in empty BTSDK application which is imported and also in "mtb_shared\wiced_btsdk\dev-kit\bsp\TARGET_CYW920719B2Q40EVB-01\release-v2.x.x\version.xml") 
  • Please try to create a new fresh workspace using the latest Modustoolbox 2.2 and import the empty BTSDK app once again as I mentioned above (Click on "New Application" from "quick Panel" menu). Also, please Clean and Build the application.
  • Did you try to install the latest Modustoolbox 2.2.1 patch? If not please install it.

 

Could you please .zip your empty BTSDK application and share it with us? We will try to reproduce the issue with the same app in our systems.

 

Thanks,

-Dheeraj

View solution in original post

0 Likes
wizzbert
New Contributor

Here are the answers to your questions. My answers are preceded by >>>

 

  • Do you have multiple versions of modustoolbox (v2.2 and previous as well) installed in your system.
  • >>>No, just the single install.
  •  
  • May I know which BTSDK version are you using? (Check  the "version.xml" in empty BTSDK application which is imported and also in "mtb_shared\wiced_btsdk\dev-kit\bsp\TARGET_CYW920719B2Q40EVB-01\release-v2.x.x\version.xml") 
  • >>>>2.5.0.7341
  • Please try to create a new fresh workspace using the latest Modustoolbox 2.2 and import the empty BTSDK app once again as I mentioned above (Click on "New Application" from "quick Panel" menu). Also, please Clean and Build the application.
  • >>>I have the latest version and the patch. I have cleaned and built (and deleted and reinstalled several times).
  • Did you try to install the latest Modustoolbox 2.2.1 patch? If not please install it.
  • >>>Yes, I installed the patch... per the sites instructions.

 

Looking at the flurry of activity, I think the issue might be that the offline BTSDK I got from: 

 

ModusToolbox offline libraries - Cypress Developer Community

 

is too old. Is the version of the BTSDK, 2.9, available for offline? I have no option to connect the development machine to the internet to be online.

0 Likes